U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Zwijsencup 2017!
Bericht geplaatst op: 16-11-2017

 

Ook dit jaar vindt op de laatste vrijdag voor de kerstvakantie de Zwijsencup plaats. Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren gaan we op vrijdag 22 december a.s. “zaalvoetballend” het jaar uit met de Zwijsencup 2017! Welk team mag zich laten kronen tot schoolkampioen zaalvoetbal en wordt bijgeschreven op de wisselbokaal?????

Voor de duidelijkheid hieronder de opzet van de Zwijsencup:

Je kunt je inschrijven met een team van leerlingen die op het Zwijsen zitten. Uit welke klas deze komen maakt niet uit. Je bent dus niet verplicht een team te vormen met leerlingen uit je eigen klas.

Er wordt 4 tegen 4 gespeeld (3 veldspelers en 1 keeper) op 1/3 van de hele gymzaal. Je team mag zoveel spelers bevatten als je wilt, je bent zelf verantwoordelijk voor de wissels. Elk team stelt een teamcaptain aan.

Er worden 2 toernooien gespeeld. Een bovenbouw- en een onderbouwtoernooi. Een leerling uit de onderbouw mag meespelen met een bovenbouwteam, andersom niet. In het bovenbouwtoernooi zullen ook één of meerdere lerarenteams actief zijn.

En….zowel in de onderbouw als de bovenbouw wordt een aparte damescompetitie gespeeld. Dus dames, schrijf je in!Om jezelf aan te melden stuurt je teamcaptain een e-mail met de volgende gegevens naar de heer Groenemans (rgroenemans@zwijsencollege.org):

·         Teamnaam

·         Naam + klas captain

·         Kleur shirt

·         Namen + klas overige spelers

 

De teamcaptain is tevens de contactpersoon en zal alle nadere gegevens over het toernooi via de e-mail ontvangen. Vervolgens zorgt de teamcaptain ervoor dat zijn/haar teamgenoten deze gegevens ook krijgen.

Op 22 december zijn er ’s morgens eerst voor alle klassen kerstactiviteiten. Na de kerstactiviteiten start het toernooi om 11.00 uur en deze duurt tot ca. 17.30 uur.

Wanneer je bent uitgeschakeld, speel je geen wedstrijden meer.

 

Inschrijven kan tot en met vrijdag 8 december.

 

Leerlingen die niet meedoen zijn van harte welkom om op de tribune te komen kijken en hun medeleerlingen aan te moedigen!


Vakgroep LO

 

 

 

 Terug