Welkom op onze online Open Dag

Beste meisjes en jongens van groep 7-8 en beste ouders...

Het Zwijsen College is dé school voor havo en vwo in Veghel en de regio. Wat hadden we jullie graag ons moderne en bruisende gebouw laten zien, maar dat gaat dit jaar niet. In plaats daarvan kunnen jullie een mooie virtuele tour maken via deze speciale homepage. Je kunt live uitzendingen volgen (en terugzien), allerlei filmpjes en vlogs bekijken en informatie aanklikken. Je hoeft je nergens voor aan te melden. Heb je vragen dan kun je met ons chatten en bellen. Doe dat gerust! We wensen je heel veel kijk-, luister- en leesplezier. Hopelijk ben je onder de indruk en zien we je volgend jaar terug op het Zwijsen College.

Tijden van de livestream

Mocht je een live uitzending gemist hebben dan is dat niet erg. We zorgen er gedurende de Open Dag namelijk voor dat alle opgenomen livestreams zo snel mogelijk bij de video's geplaatst worden. Op die manier kun je een uitzending altijd terugkijken.


Je vindt hieronder een heleboel leuke vlogs en video's, maar ook links naar interessante pagina's en downloads. Vergeet dus niet om door te scrollen!Kijk en luister mee

Live vanuit de studio op de Noordkade

Tijdens onze online Open Dag kun je drie keer een live uitzending bekijken. In de talkshow vertellen een mentor, een ouder, een leerling, een teamleider en onze locatiedirecteur over het onderwijs, de begeleiding en de sfeer op onze school. In de leerlingenpanels vertellen onze leerlingen hoe ze het Zwijsen College ervaren. We beantwoorden dan ook chatvragen van de kijkers. Stuur je een WhatsApp berichtje naar 06-53624795 dan heb je kans dat je vraag zelfs tijdens de uitzending live beantwoord wordt. Natuurlijk kun je ook gewoon de chatbutton gebruiken, rechtsonder op de website. Veel kijk- en luisterplezier!

Stel direct je vraag

Online chatten

Online chatten

Tussen 11.00 en 14.30 uur kun je chatten met medewerkers van onze school. Er zit een team van specialisten klaar om de vragen te beantwoorden. Zo zorgen we ervoor dat je snel het juiste antwoord krijgt! Je kunt overigens ook bellen.

Bellen

Bellen

Heb je een specifieke vraag die je graag telefonisch wilt stellen? Bel dan tussen 11.00 en 14.30 uur met één van onze medewerkers via nummer 0413-366941. Onze telefoniste verbindt je door met de juiste medewerker. Je kunt overigens ook chatten.