Lezingen van CJG On Tour voor ouders

Lezingen van CJG On Tour voor ouders

Geplaatst op: donderdag 16 januari 2020

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Meierijstad organiseert op dinsdag 4 februari om 20.00 uur in Sint-Oedenrode een interessante lezing voor ouders/verzorgers.

De voordracht wordt verzorgd door Tischa Neve en draagt de titel ‘Inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden’. Tischa Neve werkt zelfstandig als kinderpsycholoog/opvoedkundige, geeft vele lezingen en workshops, coacht ouders en maakt online opvoedcursussen.

 

We zijn allemaal dol op onze kinderen. We brengen ze met liefde groot en steunen ze daar waar we kunnen, zo goed als we kunnen. Behalve leuk is dat opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Een beetje inspiratie bij al die uitdagingen is soms best fijn en handig. Een avond vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Met humor, zelfspot, positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en voor jouw kind. Want elk kind is anders en elke ouder ook.

  • Dinsdag 4 februari 2020
  • Van 20.00 tot 22.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
  • Mariëndaal, Laan van Henkenshage 2 in Sint-Oedenrode
  • Geen kosten

Meer informatie en/of aanmelden
Aanmelden is verplicht en kan alleen via de website van CJG Meierijstad. Meld u uiterlijk zondag 2 februari aan. Vol is vol.

Meer lezingen
CJG Meierijstad On Tour gaat verder:

  • Op woensdag 1 april vindt in de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel om 19.30 uur de interactieve presentatie 'Social Media & Jongeren' plaats. Die wordt verzorgd door Heldertheater en een mediacoach.
  • Op maandag 18 mei is in 't Spectrum in Schijndel om 20.00 uur een lezing van dr. Aletta Smits. In een humoristische en ook serieuze voordracht legt zij de ins en outs van gamende pubers uit aan ouders, die zich terecht én onterecht zorgen maken.